Familierecht

Echtscheiding


Overweegt u te gaan scheiden? Of heeft uw (ex-) partner u verteld te willen scheiden?

Lees hier alles over echtscheiding en onze gespecialiseerde dienstverlening.

Lees verder

Internationaal


Wordt u geconfronteerd met een situatie waarbij internationaal familierecht een rol speelt?

Lees hier alles over onze dienstverlening bij internationale echtscheidingen, internationale alimentatie en internationale omgangsregelingen.

Lees verder

Alimentatie


Wilt u alimentatie, of wilt u uw huidige alimentatie wijzigen? Of heeft uw ex-partner een verzoek ingediend tot wijziging?

Lees hier alles over alimentatie en onze dienstverlening.

Lees verder

Samenwoners


Als samenwoners uit elkaar gaan spelen dezelfde problemen als bij een echtscheiding. Toch zijn er een aantal belangrijke verschillen.

Gaat u uit elkaar? Lees dan hier wat wij voor u kunnen doen.

Lees verder

Kinderen


Kinderen nemen een belangrijke plaats in in het familierecht: bijvoorbeeld in het kader van het opstellen van een ouderschapsplan, het vaststellen van een contactregeling, kinderalimentatie, een ondertoezichtstelling (OTS) of een uithuisplaatsing (UHP).

Lees verder

Boedelverdeling


Bij een echtscheiding of verbreking van een relatie vindt een boedelverdeling plaats (of afwikkeling huwelijkse voorwaarden indien sprake is van huwelijkse voorwaarden). Dat kan tot allerlei discussiepunten leiden.

Lees verder

Ondernemers


Ondernemers die huwelijkse voorwaarden willen sluiten, kunnen wij adviseren over invulling van die huwelijkse voorwaarden. Daarnaast staan wij ondernemers bij wanneer zij met een echtscheiding of een ander familierechtelijk probleem te maken krijgen.

Lees verder

Naamswijziging


Wilt u uw naam laten wijzigen? Een wijziging van uw achternaam vraagt u aan bij het Ministerie van Justitie en Veiligheid.

Een wijziging van uw achternaam kunnen wij voor u aanvragen bij de Rechtbank.

Lees verder